© 2012 ristyle. All rights reserved.

Rstyle Design – Arti ne imazhin tend

RStyle Design lind si faqe pas nje pasioni per perpunimin e imazheve. RStyle Design bazohet mbi imazhet duke i modifikuar dhe duke i pershtatur imazhet dhe designin qe te jete sa me terheqes dhe sa me natyral. RSTYLE DESIGN OFRON ULJE CMIMI NESE I PERZGJIDHNI TE DYJA SHERBIMET NJEHERESH(RSTYLE DESIGN DHE RISTYLE PHOTOGRAPHY) per festat tuaja (Dasma,fejesa,ditelindje etj) Nese nuk ju eshte mbushur mendja pasi te keni pare punimet, atehere  RSTYLE DESIGN JU OFRON FALAS

modifikimin e nje foto tuajen ne menyre dimostrative. Mund ta kerkoni direkt ne facebook

  • RSTYLE DESIGN JU OFRON RESTAURIM FOTOSH TE VJETRA
  • DESIGN PER REKLAMA NE LETER
  • DESIGN PER REKLAMA VIDEO
  • DESIGN PER REKLAMA WEBSITE
  • KALENDARE ME FOTOGRAFINE TUAJ
  • KRIJIME LOGOSH PER WEBSITIN TUAJ
 • Per me teper kontaktoni Studio Ristyle duke plotesuar formularin >>>kliko ketu

Ne vijim mund te shihni disa punime nga RSTYLE DESIGN  ose per me teper punime mund te vizitoni faqen e RSTYLE DESIGN NE FACEBOOK DUKE KLIKUAR KETU

Leave a Reply

Your email address will not be published.
Required fields are marked:*

*