studioristyle kameraman fotograf ris photography

STUDIO RISTYLE

Studio Ristyle hap sezonin e ofertave per verën 2013.

Nëse keni dasëm, martoheni ju apo një i njohuri juaj dhe dëshironi që kjo festë e madhe të mbesë në kujtimet tuaja madhërishëm, duhet të zgjidhni dhe një shërbim po aq të madh dhe të kompletuar si ai që ju ofron Studio Ristyle.

Për sezonin e verës ju ofrohet një shërbim falas nëse zgjidhni dy shërbime për dasmën tuaj.

 • Nëse zgjidhni KAMERAMAN+FOTOGRAF , përfitoni shërbimin më të ri: KRIJIMIN E NJË WEBSITI ME DASMËN TUAJ.
Studio Ristyle - Ju bën të ëndërroni

Oferta verore studio ristyle – paguaj 2 merr 3

 • Pra me këtë shërbim shtesë ju do te keni mundësi t’ia tregoni ditën tuaj më madhështore të afërmve tuaj që siç e dimë shqiptarët i kanë të afërmit të shpërndarë kudo në botë.

Kush më mirë se websiti i krijuar nga Studio Ristyle për ju, mund t’ia serviri më mirë dasmën tuaj, kushërinjve, shokëve dhe shoqeve tuaja anembanë globit?

Nxitoni pra të prenotoni dasmën tuaj me Studio Ristyle sepse kjo ofertë nuk mund të zgjasë përgjithmonë!

Prenotoni tani dasmen tuaj me STUDIO RISTYLE klikuar këtu

 

Categories: Studio Ristyle

Comments

 1. […] Prenotoni tani dasmen tuaj me STUDIO RISTYLE klikuar këtu […]

Sponsors

 • ecaty.com
 • turizmi shqiptar ne tourism.ecaty.com
 • Albaniaforum lajme programe shqip kartolina urime
 • galeri imazhesh nga ecaty.com dhe studio ristyle
 • SHËRBIMET

  1. Mirëpresim çdo pyetje, kërkesë apo prenotim!
 • Video Studio Ristyle